Kerst 2020

 

Kom gezellig met kerst naar ons restaurant en geniet van een speciaal Kerstmenu of bestel het Ambachthuys Christmas Menu at Home voor afhaal & bezorgen. 

 

 

 

 



KERSTDINER bij u thuis

Het Ambachthuys Christmas Menu at Home kan worden besteld voor afhaal of bezorgen op eerste & tweede Kerstdag

Ambachthuys Christmas Menu at Home 4 gangen incl. amuse €57,50

Het Ambachthuys Christmas Menu at Home wordt altijd koud aangeleverd. Zo kunt u zelf bepalen hoe laat u aan tafel gaat (het pakket kan 2 dagen bewaard worden in de koelkast). Bij elk gerecht geven wij een notitie mee met zeer gemakkelijke instructies hoe de gerechten verwarmd moeten worden en hoe u het bord mooi kan opmaken.

U kunt de volgende tijdzones doorgeven: 13:00 – 14:00 uur / 14:00 – 15:00 uur / 16:00 – 1700 uur


 

Amuse

 

≈≈≈

 

Tartaar Dorade Royal

Gerookte IJsselmeerpaling | avocado | gemarineerde groenten

(Uitbreiding voorgerecht/supplement

50 Gram Cavinoir Caviar € 7,50)

 

≈≈≈

 

Halve kreeft

Truffelboter (naturel ook mogelijk) | spinazie

 

≈≈≈

 

Op het karkas gebraden fazantenhen

Knolselderij | rode wijn zuurkool | paddenstoel | saus jeneverbes

(Uitbreiding hoofdgerecht/supplement

Eendenlever-wintertruffel € 7,50)

 

≈≈≈

 

Tarte Tatin

Mascarpone | karamel | hazelnoot

(Supplement/Kaas i.p.v dessert in het menu €3,50)

 


KERSTDINER MENU

Op eerste & tweede Kerstdag verzorgen wij vanaf 18:00 uur een 6 gangen Kerstdiner €110,00 incl. pre amuse en amuse / bijpassend wijnarrangement €52,50


 

Aperitief hapje : Kerrie tuille met pitten en zaden

Amuse : Petit four gerookte zalm

 

≈≈≈

 

Mozaïek van krab en Hollandse paling

Alikruikjes – Avruga kaviaar

 

≈≈≈

 

Gepocheerde langoustine en Gillardeau oester

Tortellini – venkel – velouté van schelpdieren

 

≈≈≈ 

 

Gebakken coquilles Sint jac

Pompoen – Citrus Beurre Blanc – Parmezaan

 

≈≈≈

 

Rossini van ganzenlever en kalfswang

Brioche – truffel – Madeira

 

≈≈≈

 

Op het karkas gebraden fazantenhen

Knolselderij – rode wijn zuurkool – gevogeltejus – rode zuring

 

≈≈≈

 

Tarte Tatin

Vanille – karamel – hazelnoot