VAKANTIESLUITING!
Wij zijn vanaf dinsdag 12 augustus tot en met maandag 1 september 2025 gesloten.
Vanaf dinsdag 2 September 2025 zijn wij weer geopend.
Uiteraard zijn wij telefonisch 010 840 36 08 en per mail bereikbaar voor vragen en reserveringen.
Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.
Ons brood komt van Jordy's Bakery
Vlees van familiebedrijf Slagerij H de Rooij
Wild en Gevogelte van Treuren
Vis van Schmidt Zeevis
Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)
inclusief pre-amuse en amuse
Watermeloen | groene gazpacho | daslook
***
Heilbotfilet (4de gang)
Citrus Beurre Blanc | inktvis | doperwt
***
Kalfswang (5de gang)
Gevogeltejus | kalfslever | quinoa
***
Magret de canard
Saus van rode port | kers | polenta | paddenstoel
***
Selectie van Europese kazen (6de gang)
Compôte | rozijnenbrood
***
Pavlova
Mango | framboos | griesmeel
3 gangen € 52,00 Wijnarrangement € 27,00
4 gangen € 62,00 Wijnarrangement € 36,00
5 gangen € 72,00 Wijnarrangement € 45,00
6 gangen € 82,00 Wijnarrangement € 54,00
inclusief pre-amuse en amuse
VOORGERECHTEN
Gemarineerde zeebaars
Duindoornbes | avocado sorbet | zoetzure groenten € 21,50
Steak tartaar
Dragonolie | soja parels | sjalot | krokante aardappel € 23,00
Bisque d’Homard
Ravioli | kreeft | bieslook € 18,50
Ossenstaart bouillon
Morilles | pompoenpit | knolselderij € 17,50
HOOFDGERECHTEN
Zeeduivel
Champagne Beurre Blanc | knolselderij gnocchi | paling € 32,00
Tournedos
Saus van cêpes | gepofte quinoa | paddenstoelen | witlof € 32,00
(+ Supplement rouleau van eendenlever met truffel € 8,00)
DESSERT
Crème brûlée witte chocolade
Pure chocolade ijs | yuzu € 13,50
Hollandse aardbeien
Kalamansi | Yoghurt hangop | verveine € 13,50
Selectie van Europese kazen
Compôte | rozijnenbrood € 16,50
Restaurant 't Ambachthuys Kerkstraat 10 / 3054 NC Rotterdam-Hillegersberg / T 010 840 36 08 / E info@hetambachthuys.nl