ONZE KEUKENBRIGADE


Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.

 

Ons brood komt van Jordy's Bakery

Vlees van familie bedrijf Slagerij H de Rooij

Wild en Gevogelte van Treuren

Vis van Schmidt Zeevis 

 

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUW GERECHT DRAAGT MEER BIJ TOT HET MENSELIJK GELUK DAN DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE STER

Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)



MENU

inclusief pre-amuse en amuse


Menu ’t Ambachthuys

 

Petit Four van gerookte zalm

Kruidensalade | crème van mierikswortel | Imperial Cavinoir

*** 

Hollandse asperge (4)

Livarham | gekonfijte aardappel | Hollandaise 

***

Gebakken coquille (5)

Gebrande langoustine | hazelnoot | vinaigrette van dragon

 ***

Canette de Canard

Crème van mais | Griekse basilicum | gevogeltejus met truffel

 ***

Selectie van Europese kazen (6)

Chutney | notenbrood

 ***

Lambada "Romanoff"

Yoghurt hangop | verveine | krokant fruit

 

 

 

  

3 gangen € 42,00   Wijnarrangement € 22,50

4 gangen € 49,50   Wijnarrangement € 28,50

5 gangen € 57,00   Wijnarrangement € 34,50

6 gangen € 65.00   Wijnarrangement € 39,50

  

 

a la carte

inclusief pre-amuse en amuse


VOORGERECHTEN

  

Gillardeau oesters naturel / gebakken 3 of 6 stuks

Sjalot | rode wijn azijn  € 12,00 / € 24,00

 

Mozaïek van zeebaars en gerookte paling   

Zoetzure groenten | Imperial Cavinor | postelein € 19,50

  

Steak tartaar

Aubergine | kwartelei | Parmezaan € 18,50

  

  

HOOFDGERECHTEN

        

Noordzeetong à la meunière

Aardappel spirello | witlof € 35,00

  

Gebakken kabeljauwrugfilet

Jus van kreeft | coquille | peterselie € 27,50

 

Gegrilde ossenhaas

Asperge | paddenstoelen | saus van Madeira € 28,50

 

 

DESSERT

     

Macaron

Chocolade | rood fruit | noten € 11,50

 

Selectie van Europese kazen

Chutney | notenbrood  € 14,50