ONZE KEUKENBRIGADE


Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.

 

Ons brood komt van Jordy's Bakery

Vlees van familie bedrijf Slagerij H de Rooij

Wild en Gevogelte van Treuren

Vis van Schmidt Zeevis 

 

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUW GERECHT DRAAGT MEER BIJ TOT HET MENSELIJK GELUK DAN DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE STER

Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)



MENU

inclusief pre-amuse en amuse


Menu ’t Ambachthuys

 

Tartaar van zeebaars

Sorbet van piccalilly | gemarineerde groenten | watermeloen

*** 

Ravioli kreeft (4)

Bisque de homard | knolselderij | spinazie

***

Kalfswang (5)

Pastinaak | vijgen | saus van rode port

 ***

Eendenborstfilet

Pommes Anna | witlof | paddenstoel | gevogeltejus

 ***

Selectie van Europese kazen (6)

Chutney | notenbrood

 ***

Terrine van chocolade

Saus van Baileys | yoghurt | framboos

 

 

 

  

3 gangen € 39,50   Wijnarrangement € 22,50

4 gangen € 48,00   Wijnarrangement € 27,50

5 gangen € 56,50   Wijnarrangement € 32,50

6 gangen € 65.00   Wijnarrangement € 37,50

  

 

a la carte

inclusief pre-amuse en amuse


VOORGERECHTEN

  

Gillardeau oesters naturel / gebakken 3 of 6 stuks

Sjalot | rode wijn azijn  € 12,00 / € 24,00

 

Gemarineerde coquille  

Crème fraîche | Imperial Cavinor | verveine € 19,50

  

Steak tartaar

Zoetzure groenten | gepocheerd Hoeve ei | Parmezaan € 18,50

  

  

HOOFDGERECHTEN

        

Noordzeetong à la meunière

Gebakken krieltjes | kruidensla € 32,50

  

Wilde zeebaars

Champagnesaus | citrus | zeekraal € 27,50

 

Tournedos 

Saffraan aardappel | tuinbonen | saus van rode wijn € 28,50

 

 

DESSERT

     

Macaron

Chocolade | rood fruit | noten € 11,50

 

Selectie van Europese kazen

Chutney | notenbrood  € 14,50