ONZE KEUKENBRIGADE

Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van

wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.

 

Ons brood komt van Van Ballegoie De Echte Bakker

Wijn van Wijnkoperij De Gouden Ton

Vlees en vleeswaren van Slagerij Tol

Wild en Gevogelte van Treuren

Vis van Schmidt Zeevis 

 

 

 

 

 

 

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUW GERECHT DRAAGT MEER BIJ TOT HET MENSELIJK GELUK DAN DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE STER

Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)



MENU

inclusief pre-amuse en amuse


  

 

 

 

Tartaar van Dorade Royal

Picalillysorbet | avocado | citrus | groene asperge   

  

  

 ~~~~

  

 

Tortellini kreeft (4)

Hollandse spinazie | Bisque d’Homard

 

 

 ~~~~

 

 

Kalfswang met zwezerik (5)

Madeirasaus | linzen  

 

 

~~~~

 

 

Rundersteak van Slagerij B.Tol
Pommes Anna | Cantharelle | saus van ganzenlever

 

 

  

~~~~

 

 

Selectie van Europese Kazen (6)

Notenbrood | Chutney

 

 

~~~~ 

 

 

Hollandse kersen
Specerijencreme | vanilleijs | bessengelei

 

 

 

 

 

 

 

3 gangen € 45,00   Wijnarrangement € 22,50

4 gangen € 52,50   Wijnarrangement € 27,50

5 gangen € 60,00   Wijnarrangement € 32,50

6 gangen € 67.50   Wijnarrangement € 37,50

 

 

 

Uiteraard kan de chef het menu voor vegetariërs aanpassen. 

Wij verzoeken u om ons op eventuele allergieën te attenderen.

 

 

Tot 8 personen per tafel kan er ook a la carte worden gedineerd.

 

 

a la carte


VOORGERECHTEN

     

Gillardeau oesters 3 of 6 stuks

Krokante aardappel | Crème fraîche | tomaat € 12,00 / € 24,00

 

Ballantine van Noorse zalm

Langoustines | Avruga kaviaar | zuring € 19,50

  

Rundertartaar
 Mini groenten |  veloute van avocado | dragonsorbet    €18,50

 

 

Terrine van ganzenlever
Gelei van Lambrusco | kersen | getoast brioche € 24,50

 

 

Bouillabaisse
Tortellini van Noordzeekrab | toast met Rouille € 19,50

 

 

 

 

   

HOOFDGERECHTEN

        

Zeetong

Krokante aardappel | lamsoren  € 30,00

 

  

Zeebaars
Antiboise | Topinamboer | doperwten  € 28,50

 

  

Runder steak & short rib
Groene asperge | Cant\relle | saus Café de Paris   € 29,50

 

  

Medallion van maishoender
Eendenlever | gevogeltesaus | Pommes Anna  € 27,50

 

 

 

 

 

DESSERT

     

Millefeuille van chocolade
Frambozen | vanille pannacotta € 11,00

 

Babba au Rum
Pistacheijs | mango | ananas  € 12,50
 

Selectie van Europese kazen
Notenbrood | Chutney € 14,50