ONZE KEUKENBRIGADE


Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.

 

Ons brood komt van Jordy's Bakery

Vlees van familie bedrijf Slagerij H de Rooij

Wild en Gevogelte van Treuren

Vis van Schmidt Zeevis 

 

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUW GERECHT DRAAGT MEER BIJ TOT HET MENSELIJK GELUK DAN DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE STER

Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)



MENU

inclusief pre-amuse en amuse


Menu ’t Ambachthuys

 

 

Gemarineerde coquille 

Passievrucht | pompoen | amandel | crème fraîche 

*** 

Ravioli tarbot (4de gang)

Langoustine | Little gem | velouté van mosselen 

***

Zwezerik (5de gang)

Buikspek | witte wijnzuurkool

 ***

Roodpootpatrijs

Saus Café de Paris | paddenstoel | witlof 

 ***

Selectie van Europese kazen (6de gang)

Chutney | notenbrood

 ***

Cremeux van peer

Yoghurthangop | tonkaboon

 

 

 

  

3 gangen € 42,00   Wijnarrangement € 23,00

4 gangen € 49,50   Wijnarrangement € 29,50

5 gangen € 57,00   Wijnarrangement € 36,00

6 gangen € 65.00   Wijnarrangement € 42,50

  

 

a la carte

inclusief pre-amuse en amuse


VOORGERECHTEN

  

Zeeuwse platte oesters naturel / gebakken 3 of 6 stuks

Sjalot | rode wijn azijn  €15,00 / €30,00

 

Mozaïek van zeebaars en gerookte paling   

Zoetzure groenten | Imperial Cavinor | avocado €19,50

  

Steak tartaar

Aubergine | kwartelei | Parmezaan €18,50

  

  

HOOFDGERECHTEN

        

Noordzeetong à la meunière

Cannelloni | witlof €39,50

  

Gebakken rode mul

Bouillabaisse | crème van knolselderij | artisjok €27,50

 

Wilde eendenborstfilet

Saus van Jeneverbes | Chantenay wortel | witlof €28,50

 

 

DESSERT

     

Macaron

Witte chocolade | rood fruit €11,50

 

Selectie van Europese kazen

Chutney | notenbrood  €14,50