ONZE KEUKENBRIGADE


Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.

 

Ons brood komt van Jordy's Bakery

Vlees van familiebedrijf Slagerij H de Rooij

Wild en Gevogelte van Treuren

Vis van Schmidt Zeevis 

 

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUW GERECHT DRAAGT MEER BIJ TOT HET MENSELIJK GELUK DAN DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE STER

Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)



MENU

inclusief pre-amuse en amuse


Tonijn 5 spice

Crème van pompoen | Imperial Cavinoir | Oosterse vinaigrette

*** 

Bisque d'Homard (4de gang)

Ravioli kreeft | geroosterde prei | Citrus

*** 

Gekonfijte fazantenhen (5de gang)

Bloedworst | kippenhuid | truffeljus

***

Runderliesstuk van de BBQ

Bearnaise | schorseneer | gel van balsamico | krokante boerenkool

 ***

Selectie van Europese kazen (6de gang)

Compôte | rozijnenbrood

 ***

Parfait van pistache

Mousse van mokka | hazelnoot | koffie meringue

 

  

3 gangen € 49,50   Wijnarrangement € 27,00

4 gangen € 58,50   Wijnarrangement € 35,00

5 gangen € 67,50   Wijnarrangement € 43,00

 6 gangen € 76,50   Wijnarrangement € 51,00 


a la carte

inclusief pre-amuse en amuse


VOORGERECHTEN

  

Ierse "Mor" oesters 3 of 6 stuks

Sjalot | rode wijn azijn  €15,00 / €30,00

 

Ceviche van zeebaars

Langoustinegelei | avocado | meloen | Granny Smith €21,50

 

Runderpastrami

Portobello cremeux | kokos crème | kroepoek van cêpes  €21,50

 

 

Tussengerecht/ voorgerechten

        

Ossenstaart bouillon

Morilles | pompoenpit | knolselderij €17,50

  

Bisque d'Homard

Gepofte aardappel | kreeft | bieslook €19,50

 

Escargots

 

Merg | rettich | bloedworst | schuim van knoflook €25,00

  

  

HOOFDGERECHTEN

        

Medaillon van zeeduivel

Champagne Beurre Blanc | knolselderij gnocchi | paling €32,00

  

Tournedos

Ravioli kalfswang | saus van cêpes | gerookte paddenstoelen €32,00

(+ Supplement gebakken eendenlever met truffel €8,00)

 

Hele kreeft

Truffelboter | spinazie | salade van zoetzure groenten  €45,00 

 

Noordzeetong à la meunière

 

Courgettebloem | hasselback aardappel | salade van rauwe groenten €42,50

 

 

DESSERT

     

Crème brûlée witte chocolade

Pure chocolade ijs | yuzu € 13,50

 

Bouillon van rood fruit

Yoghurtijs | balsamico | amandel  €12,50

 

Parfait van pistache

Mousse van mokka | hazelnoot | koffie meringue €13,50

 

Tarte tatin

Calvados | karamel | vanille-ijs  €14,00

 

Selectie van Europese kazen

 

Compote | rozijnenbrood  €15,50