ONZE KEUKENBRIGADE


Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.

 

Ons brood komt van Jordy's Bakery

Vlees van familie bedrijf Slagerij H de Rooij

Wild en Gevogelte van Treuren

Vis van Schmidt Zeevis 

 

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUW GERECHT DRAAGT MEER BIJ TOT HET MENSELIJK GELUK DAN DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE STER

Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)



MENU

inclusief pre-amuse en amuse


Gemarineerde coquilles

Kalamansi sorbet | amandel | yuzu

~~~~  

Kreeften ravioli (4)

Champagne saus | witte kool | bieslook | gember

~~~~  

Kalfswang & eendenlever (5)

Uiencompôte | knolselderij | truffelsaus

~~~~  

Kwartel 

Gevogelte jus | paddenstoel | courgette | witlof 

 ~~~~ 

Selectie van Europese kazen (6)

Chutney | notenbrood

~~~~  

Terrine chocolade

Yoghurt sorbet | Baileys | framboos

 

  

3 gangen € 39,50   Wijnarrangement € 22,50

4 gangen € 48,00   Wijnarrangement € 27,50

5 gangen € 56,50   Wijnarrangement € 32,50

6 gangen € 65.00   Wijnarrangement € 37,50

  

Wij verzoeken u om ons op eventuele allergieën te attenderen. 

Tot 8 personen per tafel kan er ook a la carte worden gedineerd.

 

 

a la carte

inclusief pre-amuse en amuse


VOORGERECHTEN

  

Gillardeau oesters naturel / gebakken 3 of 6 stuks

Sjalot | rode wijn azijn  € 12,00 / € 24,00

 

Steak tartaar  

Dragon sorbet | gemarineerde groenten € 18,50

 

 

Halve Canner kreeft

Truffelboter |  spinazie € 20,00

  

  

HOOFDGERECHTEN

        

Noordzeetong à la meunière

Aardappels | kruidensla € 32,50

  

Hele Canner kreeft

Truffelboter | spinazie € 40,00

 

 

DESSERT

     

Chocolade Moulleux

Vanille ijs | framboos € 12,50

 

Selectie van Europese kazen

Chutney | notenbrood  € 14,50