ONZE KEUKENBRIGADE


Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.

 

Ons brood komt van Jordy's Bakery

Vlees van familiebedrijf Slagerij H de Rooij

Wild en Gevogelte van Treuren

Vis van Schmidt Zeevis 

 

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUW GERECHT DRAAGT MEER BIJ TOT HET MENSELIJK GELUK DAN DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE STER

Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)



MENU

inclusief pre-amuse en amuse


Menu ’t Ambachthuys

 

 

Gemarineerde tonijn

Rettich | tom kha kai | furikake | zeewier

*** 

Snoekbaars (4de gang)

Bloedworst | bloemkool | zwarte knoflook

***

Varkenspoot (5de gang)

Zwezerik | gekonfijte sjalot | saus van Madeira

 ***

Hertenrugfilet 

Saus van Jeneverbes | schorseneer | boerenkool | maitake

 ***

Selectie van Europese kazen (6de gang)

Compote | notenbrood

 ***

Topinamboer

Bloedsinaasappel | tonkaboon | truffelijs | witte chocolade 

 

 

 

  

3 gangen € 45,00   Wijnarrangement € 25,00

4 gangen € 53,00   Wijnarrangement € 32,00

5 gangen € 61,00   Wijnarrangement € 39,00

6 gangen € 69.00   Wijnarrangement € 46,00

  

 

a la carte

inclusief pre-amuse en amuse


VOORGERECHTEN

  

Zeeuwse platte oesters naturel / gebakken 3 of 6 stuks

Sjalot | rode wijn azijn  €15,00 / €30,00

 

Mozaïek van zeebaars en gerookte paling   

Zoetzure groenten | Imperial Cavinor | avocado €19,50

  

Steak tartaar

Aubergine | kwartelei | Parmezaan €18,50

  

  

HOOFDGERECHTEN

        

Noordzeetong à la meunière

Cannelloni | witlof €39,50

  

Gebakken rode mul

Bouillabaisse | crème van knolselderij | artisjok €27,50

 

Wilde eendenborstfilet

Saus van Jeneverbes | Chantenay wortel | witlof €28,50

 

 

DESSERT

     

Macaron

Witte chocolade | rood fruit €11,50

 

Selectie van Europese kazen

Chutney | notenbrood  €14,50