ONZE KEUKENBRIGADE

Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van

wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.

 

Ons brood komt van Jordy's Bakery

Wijn van Wijnkoperij De Gouden Ton

Vlees en vleeswaren van Slagerij Tol

Wild en Gevogelte van Treuren

Vis van Schmidt Zeevis 

 

 

 

 

 

 

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUW GERECHT DRAAGT MEER BIJ TOT HET MENSELIJK GELUK DAN DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE STER

Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)



MENU

inclusief pre-amuse en amuse


   Noorse zalm & zeeduivel

Hollandse garnalen | knolselderij | kerrie

 

 ~~~~

 

Sint Jacobsschelp (4)

Alikruik | gember | spinazie

 

~~~~ 

Zwezerik (5)

Short rib | rode wijn zuurkool

 

~~~~ 

Eendenborst

Truffeljus | paddenstoelen | rode biet | aardappelwafel

 

~~~~  

Selectie van Europese Kazen (6)

Notenbrood | Chutney

 

~~~~

 

Macaron

Bavarois van passievrucht | mandarijn

  

3 gangen € 45,00   Wijnarrangement € 22,50

4 gangen € 52,50   Wijnarrangement € 27,50

5 gangen € 60,00   Wijnarrangement € 32,50

6 gangen € 67.50   Wijnarrangement € 37,50

 

 

 

Uiteraard kan de chef het menu voor vegetariërs aanpassen. 

Wij verzoeken u om ons op eventuele allergieën te attenderen.

 

 

Tot 8 personen per tafel kan er ook a la carte worden gedineerd.

 

 

a la carte


VOORGERECHTEN

     

Gillardeau oesters 3 of 6 stuks

Krokante aardappel | Crème fraîche | tomaat € 12,00 / € 24,00

 

 

Noorse zalm

King Crab | kruidenroomkaas | paling € 21,50

 

 

 

Tartaar van kalfslende

Gerookt | sorbet van dragon | kwartelei €18,50

 

 

   

Terrine van ganzenlever

Gelei van Gluhwein | peer | brioche €24,50

 

  

Bouillabaisse

Rouille | Parmezaan | croutons | ravioli € 19,50

 

 

  

HOOFDGERECHTEN

        

 

Noordzeetong à la meunière

bosui | champignons | winterpostelein € 30,00

 

  

Piepkuiken

Eendenlever | rode wijn zuurkool | schorseneren | gevogelte jus € 28,50 

 

 

Runderribeye van slagerij B. Tol

Saus van Madeira | draadjesvlees | pompoen €29,50

 

 

 

DESSERT

     

 

Crème brûlée van rum rozijnen

Passievrucht | chocolade ijs € 11,00

 

 

Tarte Tatin van peer

Vanille ijs | caramelsaus € 12,50

 

 

Selectie van Europese kazen
Notenbrood | Chutney € 14,50