AANKONDIGING VAKANTIESLUITING!

Wij zijn er even tussenuit vanaf zondag 28 juli t/m maandag 12 augustus. Dinsdag 13 augustus gaan wij weer open.

Uiteraard zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen en reserveringen. 


ONZE KEUKENBRIGADE


Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.

 

Ons brood komt van Jordy's Bakery

Vlees van familiebedrijf Slagerij H de Rooij

Wild en Gevogelte van Treuren

Vis van Schmidt Zeevis 

 

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUW GERECHT DRAAGT MEER BIJ TOT HET MENSELIJK GELUK DAN DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE STER

Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)



MENU

inclusief pre-amuse en amuse


Ceviche van makreel

Jalapeno granite | radijs | rettich |  mierikswortel crème

*** 

Roodbaarsfilet (4de gang)

Noilly Prat Beurre Blanc | langoustine olie | Coeur de Boeuf tomaat

*** 

Kalfswang (5de gang)

Saus van Miso | linzen | artisjok

***

Eendenborstfilet

Saus van gevogelte | cantharellen | peulvruchten | bramen

 ***

Selectie van Europese kazen (6de gang)

Compôte | rozijnenbrood

 ***

Terrine van chocolade

Verveine sorbet | framboos | perzik

 

  

3 gangen € 49,50   Wijnarrangement € 27,00

4 gangen € 58,50   Wijnarrangement € 35,00

5 gangen € 67,50   Wijnarrangement € 43,00

 6 gangen € 76,50   Wijnarrangement € 51,00 


a la carte

inclusief pre-amuse en amuse


VOORGERECHTEN

  

Ierse "Mor" oesters 3 of 6 stuks

Sjalot | rode wijn azijn  €15,00 / €30,00

 

Gemarineerde zeebaars

Avocado sorbet | zoetzure groenten  €21,50

 

Steak tartaar

Dragonolie | soja parels | sjalot | krokante aardappel  €23,00

        

Ossenstaart bouillon

Morilles | pompoenpit | knolselderij €17,50

  

Bisque d'Homard

Ravioli | kreeft | bieslook €18,50

 

 

  

  

HOOFDGERECHTEN

        

Zeeduivel

Champagne Beurre Blanc | knolselderij gnocchi | paling €32,00

  

Tournedos

Saus van cêpes  | peulvruchten | cantharellen | polenta €32,00

(+ Supplement rouleau van eendenlever met truffel €8,00)

  

 

DESSERT

     

Crème brûlée witte chocolade

Pure chocolade ijs | yuzu € 13,50

 

Lambada aardbeien

Hangop | pistache | meringue  €13,50

  

Selectie van Europese kazen

Compote | rozijnenbrood  €16,50