ONZE KEUKENBRIGADE

Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van

wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.

 

Ons brood komt van Van Ballegoie De Echte Bakker

Wijn van Wijnkoperij De Gouden Ton

Vlees en vleeswaren van Slagerij Tol

Wild en Gevogelte van Treuren

Vis van Schmidt Zeevis 

 

 

 

 

 

 

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUW GERECHT DRAAGT MEER BIJ TOT HET MENSELIJK GELUK DAN DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE STER

Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)



MENU

inclusief pre-amuse en amuse


  

 

 

Salade van Canner kreeft

Mierikswortelsorbet | tomatengelei | watermeloen   

  

 ~~~~

  

Courgettebloem met zonnevis (4)

Citrus Beurre Blanc | lamsoor

 

 ~~~~

 

Gebakken eendenlever (5)

Zwezerik | pastinaak

 

~~~~

 

Rundersteak

Bearnaisesaus | asperge | doperwten

  

~~~~

 

Kazen van Bourgondisch Lifestyle (6)

Keuze van onze kaasmeesters | notenbrood | Chutney

 

~~~~ 

 

Hollandse aardbeien

Panna cotta van mango | basilicumyoghurtijs | nogatine

 

 

 

 

 

3 gangen € 45,00   Wijnarrangement € 22,50

4 gangen € 52,50   Wijnarrangement € 27,50

5 gangen € 60,00   Wijnarrangement € 32,50

6 gangen € 67.50   Wijnarrangement € 37,50

 

 

 

Uiteraard kan de chef het menu voor vegetariërs aanpassen. 

Wij verzoeken u om ons op eventuele allergieën te attenderen.

 

 

Tot 8 personen per tafel kan er ook a la carte worden gedineerd.

 

 

a la carte


VOORGERECHTEN

     

Gillardeau oesters 3 of 6 stuks

Krokante aardappel | Crème fraîche | tomaat € 12,00 / € 24,00

 

Ballantine van Noorse zalm

Langoustines | Avruga kaviaar | zuring € 19,50

  

Rundertartaar

Mini groenten | velouté van avocado | dragonsorbet €18,50

 

Terrine van ganzenlever

Gelei van lambrusco | perencompote € 24,50

 

Bouillabaisse

Taartje van tomaat en Noordzeekrab €19,50

 

 

 

   

HOOFDGERECHTEN

        

Zeeduivel

Tortellini | lamsoren | gedroogde ham | citrus Beurre Blanc € 29,50

  

Koningsvis

Antiboise | knolselderij | doperwten € 27,50

  

Hollands Lam

Asperge | courgettebloem | lamsjus € 28,50

  

Kalfsentrecote

Saus van rode wijn |artisjokken | radijs € 29,50

 

 

 

 

DESSERT

     

Crème brûlée van sereh en limoen

Rabarber | kalamansi sorbet € 11,00

 

Millefeulle van chocolade

Frambozen | vanille pannacotta € 12,50

  

Pavlova

Pistacheijs | mango | aardbeien € 11,00

  

Kazen van Bourgondisch Lifestyle

Keuze van onze kaasmeesters | notenbrood | Chutney € 14,50