Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.
Ons brood komt van Jordy's Bakery
Vlees van familiebedrijf Slagerij H de Rooij
Wild en Gevogelte van Treuren
Vis van Schmidt Zeevis
Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)
inclusief pre-amuse en amuse
Menu ’t Ambachthuys
Gemarineerde tonijn
Rettich | tom kha kai | furikake | zeewier
***
Snoekbaars (4de gang)
Bloedworst | bloemkool | zwarte knoflook
***
Varkenspoot (5de gang)
Zwezerik | gekonfijte sjalot | saus van Madeira
***
Hertenrugfilet
Saus van Jeneverbes | schorseneer | boerenkool | maitake
***
Selectie van Europese kazen (6de gang)
Compote | notenbrood
***
Topinamboer
Bloedsinaasappel | tonkaboon | truffelijs | witte chocolade
3 gangen € 45,00 Wijnarrangement € 25,00
4 gangen € 53,00 Wijnarrangement € 32,00
5 gangen € 61,00 Wijnarrangement € 39,00
6 gangen € 69.00 Wijnarrangement € 46,00
inclusief pre-amuse en amuse
VOORGERECHTEN
Zeeuwse platte oesters naturel / gebakken 3 of 6 stuks
Sjalot | rode wijn azijn €15,00 / €30,00
Mozaïek van zeebaars en gerookte paling
Zoetzure groenten | Imperial Cavinor | avocado €19,50
Steak tartaar
Aubergine | kwartelei | Parmezaan €18,50
HOOFDGERECHTEN
Noordzeetong à la meunière
Cannelloni | witlof €39,50
Gebakken rode mul
Bouillabaisse | crème van knolselderij | artisjok €27,50
Wilde eendenborstfilet
Saus van Jeneverbes | Chantenay wortel | witlof €28,50
DESSERT
Macaron
Witte chocolade | rood fruit €11,50
Selectie van Europese kazen
Chutney | notenbrood €14,50
Restaurant 't Ambachthuys Kerkstraat 10 / 3054 NC Rotterdam-Hillegersberg / T 010 840 36 08 / E info@hetambachthuys.nl