ONZE KEUKENBRIGADE


Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.

 

Ons brood komt van Jordy's Bakery

Vlees van familiebedrijf Slagerij H de Rooij

Wild en Gevogelte van Treuren

Vis van Schmidt Zeevis 

 

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUW GERECHT DRAAGT MEER BIJ TOT HET MENSELIJK GELUK DAN DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE STER

Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)



MENU

inclusief pre-amuse en amuse


Noorse zalm

Vinaigrette van duindoornbes | avocado & dragon | basilicum | makreel

***  

Langoustine (4de gang)

Champagne Beurre Blanc | coquille | oester | lente ui  

***  

Zacht gegaard kalf (5de gang)

Truffeljus | escargots | niertjes | quinoa

 ***  

Runderbavette van de BBQ

Bearnaise | courgette | Pommes dauphine | rode wijn  

***  

Selectie van Europese kazen (6de gang)

Compôte | rozijnenbrood 

***  

Lambada aardbeien

Kalamansi | verveine | yoghurt hangop | banaan

 

 

  

3 gangen € 52,00   Wijnarrangement € 27,00

4 gangen € 62,00   Wijnarrangement € 36,00

5 gangen € 72,00   Wijnarrangement € 45,00

 6 gangen € 82,00   Wijnarrangement € 54,00 


a la carte

inclusief pre-amuse en amuse


VOORGERECHTEN

  

Gemarineerde zeebaars

Duindoornbes | avocado sorbet | zoetzure groenten  € 21,50

Steak tartaar

Dragonolie | soja parels | sjalot | krokante aardappel  € 23,00

Bisque d’Homard

Ravioli | kreeft | bieslook  € 18,50

Ossenstaart bouillon

Morilles | pompoenpit | knolselderij  € 17,50

 

HOOFDGERECHTEN

        

Zeeduivel

Champagne Beurre Blanc | knolselderij gnocchi | paling  € 32,00

Tournedos

Saus van cêpes | gepofte quinoa | paddenstoelen | witlof € 32,00

(+ Supplement rouleau van eendenlever met truffel € 8,00)

  

DESSERT

     

Crème brûlée witte chocolade

Pure chocolade ijs | yuzu € 13,50

Gekarameliseerde ananas

Mokka roomijs | gel van passievrucht en mandarijn | Kombucha € 13,50

Selectie van Europese kazen

Compôte | rozijnenbrood  € 16,50