Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.
Ons brood komt van Jordy's Bakery
Vlees van familiebedrijf Slagerij H de Rooij
Wild en Gevogelte van Treuren
Vis van Schmidt Zeevis
Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)
inclusief pre-amuse en amuse
Vinaigrette van duindoornbes | avocado & dragon | basilicum | makreel
***
Langoustine (4de gang)
Champagne Beurre Blanc | coquille | oester | lente ui
***
Zacht gegaard kalf (5de gang)
Truffeljus | escargots | niertjes | quinoa
***
Runderbavette van de BBQ
Bearnaise | courgette | Pommes dauphine | rode wijn
***
Selectie van Europese kazen (6de gang)
Compôte | rozijnenbrood
***
Lambada aardbeien
Kalamansi | verveine | yoghurt hangop | banaan
3 gangen € 52,00 Wijnarrangement € 27,00
4 gangen € 62,00 Wijnarrangement € 36,00
5 gangen € 72,00 Wijnarrangement € 45,00
6 gangen € 82,00 Wijnarrangement € 54,00
inclusief pre-amuse en amuse
VOORGERECHTEN
Gemarineerde zeebaars
Duindoornbes | avocado sorbet | zoetzure groenten € 21,50
Steak tartaar
Dragonolie | soja parels | sjalot | krokante aardappel € 23,00
Bisque d’Homard
Ravioli | kreeft | bieslook € 18,50
Ossenstaart bouillon
Morilles | pompoenpit | knolselderij € 17,50
HOOFDGERECHTEN
Zeeduivel
Champagne Beurre Blanc | knolselderij gnocchi | paling € 32,00
Tournedos
Saus van cêpes | gepofte quinoa | paddenstoelen | witlof € 32,00
(+ Supplement rouleau van eendenlever met truffel € 8,00)
DESSERT
Crème brûlée witte chocolade
Pure chocolade ijs | yuzu € 13,50
Gekarameliseerde ananas
Mokka roomijs | gel van passievrucht en mandarijn | Kombucha € 13,50
Selectie van Europese kazen
Compôte | rozijnenbrood € 16,50
Restaurant 't Ambachthuys Kerkstraat 10 / 3054 NC Rotterdam-Hillegersberg / T 010 840 36 08 / E info@hetambachthuys.nl