Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.
Ons brood komt van Jordy's Bakery
Vlees van familiebedrijf Slagerij H de Rooij
Wild en Gevogelte van Treuren
Vis van Schmidt Zeevis
Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)
inclusief pre-amuse en amuse
Ponzu vinaigrette | gevogelte crème | kippenhuid | bieslook
***
Skrei & langoustine (4de gang)
Dragon Beurre Blanc | bleekselderij | koolrabi
***
Krokant gebakken zwezerik (5de gang)
Kalfstong | schorseneren | crème van aardpeer | saus van gepofte sjalot
***
Laurierjus | knolselderij | oesterzwam | gekarameliseerde ui
***
Selectie van Europese kazen (6de gang)
Compôte | rozijnenbrood
***
Gekarameliseerde ananas
Mokka roomijs | gel van passievrucht en mandarijn | vinaigrette van Kombucha
3 gangen € 52,00 Wijnarrangement € 27,00
4 gangen € 62,00 Wijnarrangement € 36,00
5 gangen € 72,00 Wijnarrangement € 45,00
6 gangen € 82,00 Wijnarrangement € 54,00
inclusief pre-amuse en amuse
VOORGERECHTEN
Ierse "Mor" oesters 3 of 6 stuks
Sjalot | rode wijn azijn €15,00 / €30,00
Gemarineerde zeebaars
Avocado sorbet | zoetzure groenten €21,50
Steak tartaar
Dragonolie | soja parels | sjalot | krokante aardappel €23,00
Ossenstaart bouillon
Morilles | pompoenpit | knolselderij €17,50
Bisque d'Homard
Ravioli | kreeft | bieslook €18,50
HOOFDGERECHTEN
Zeeduivel
Champagne Beurre Blanc | knolselderij gnocchi | paling €32,00
Tournedos
Saus van cêpes | gepoft quinoa | paddenstoelen | witlof €32,00
(+ Supplement rouleau van eendenlever met truffel €8,00)
DESSERT
Crème brûlée witte chocolade
Pure chocolade ijs | yuzu € 13,50
Lambada aardbeien
Hangop | pistache | meringue €13,50
Selectie van Europese kazen
Compote | rozijnenbrood €16,50
Restaurant 't Ambachthuys Kerkstraat 10 / 3054 NC Rotterdam-Hillegersberg / T 010 840 36 08 / E info@hetambachthuys.nl