ONZE KEUKENBRIGADE


Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.

 

Ons brood komt van Jordy's Bakery

Vlees van familiebedrijf Slagerij H de Rooij

Wild en Gevogelte van Treuren

Vis van Schmidt Zeevis 

 

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUW GERECHT DRAAGT MEER BIJ TOT HET MENSELIJK GELUK DAN DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE STER

Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)



MENU

inclusief pre-amuse en amuse


Gerookte makreel

Crème van paprika | zoetzure tomaat | olijf | soja

*** 

Rogvleugel (4de gang)

Kreeftensaus | geroosterde bataat | rode peper gel

***

Anjou duif (5de gang)

Eendenlever | braam | IJsselmeer paling | gevogeltejus

 ***

Runderbavette

Saus Café de Paris | krokant van oesterzwam | chutney van ratatouille | bos ui

 ***

Selectie van Europese kazen (6de gang)

Compote | rozijnenbrood

 ***

Hollandse kers

Mousse van kriekbier | gin-komkommer parels | yuzu-chocolade ijs

  

3 gangen € 48,00   Wijnarrangement € 25,00

4 gangen € 57,00   Wijnarrangement € 33,00

5 gangen € 66,00   Wijnarrangement € 41,00

6 gangen € 75.00   Wijnarrangement € 49,00 


a la carte

inclusief pre-amuse en amuse


VOORGERECHTEN

  

Ierse "Mor" oesters 3 of 6 stuks

Sjalot | rode wijn azijn  €15,00 / €30,00

 

Medaillon van Noorse zalm   

Gemarineerde groenten | zuring | mosterdijs €19,50

 

Steak tartaar

Sojaparels | tom kha kai | paddenstoel €19,50

  

  

HOOFDGERECHTEN

        

Noordzeetong à la meunière

Courgettebloem | hasselback aardappel | salade van rauwe groenten €39,50

  

Heilbot

Saus antiboise | groene asperge | lamsoor | ratatouille €29,00

 

Ossenhaas

Saus van rode wijn | morilles | groene asperge €32,00

(+ Supplement gebakken eendenlever met truffel €8,00)

 

 

DESSERT

     

Souffle

Chocolade | vanille-ijs | kers  €12,50

 

Bouillon van rood fruit

Yoghurtijs | balsamico | amandel  €12,50

 

Selectie van Europese kazen

Compote | rozijnenbrood  €15,50