Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.
Ons brood komt van Jordy's Bakery
Vlees van familie bedrijf Slagerij H de Rooij
Wild en Gevogelte van Treuren
Vis van Schmidt Zeevis
Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)
inclusief pre-amuse en amuse
Menu ’t Ambachthuys
Petit Four van gerookte zalm
Kruidensalade | crème van mierikswortel | Imperial Cavinoir
***
Hollandse asperge (4)
Livarham | gekonfijte aardappel | Hollandaise
***
Gebakken coquille (5)
Gebrande langoustine | hazelnoot | vinaigrette van dragon
***
Canette de Canard
Crème van mais | Griekse basilicum | gevogeltejus met truffel
***
Selectie van Europese kazen (6)
Chutney | notenbrood
***
Lambada "Romanoff"
Yoghurt hangop | verveine | krokant fruit
3 gangen € 42,00 Wijnarrangement € 22,50
4 gangen € 49,50 Wijnarrangement € 28,50
5 gangen € 57,00 Wijnarrangement € 34,50
6 gangen € 65.00 Wijnarrangement € 39,50
inclusief pre-amuse en amuse
VOORGERECHTEN
Gillardeau oesters naturel / gebakken 3 of 6 stuks
Sjalot | rode wijn azijn € 12,00 / € 24,00
Mozaïek van zeebaars en gerookte paling
Zoetzure groenten | Imperial Cavinor | postelein € 19,50
Steak tartaar
Aubergine | kwartelei | Parmezaan € 18,50
HOOFDGERECHTEN
Noordzeetong à la meunière
Aardappel spirello | witlof € 35,00
Gebakken kabeljauwrugfilet
Jus van kreeft | coquille | peterselie € 27,50
Gegrilde ossenhaas
Asperge | paddenstoelen | saus van Madeira € 28,50
DESSERT
Macaron
Chocolade | rood fruit | noten € 11,50
Selectie van Europese kazen
Chutney | notenbrood € 14,50
Restaurant 't Ambachthuys Kerkstraat 10 / 3054 NC Rotterdam-Hillegersberg / T 010 840 36 08 / E info@hetambachthuys.nl