Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.
Ons brood komt van Jordy's Bakery
Vlees van familiebedrijf Slagerij H de Rooij
Wild en Gevogelte van Treuren
Vis van Schmidt Zeevis
Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)
inclusief pre-amuse en amuse
Gerookte makreel
Crème van paprika | zoetzure tomaat | olijf | soja
***
Rogvleugel (4de gang)
Kreeftensaus | geroosterde bataat | rode peper gel
***
Anjou duif (5de gang)
Eendenlever | braam | IJsselmeer paling | gevogeltejus
***
Runderbavette
Saus Café de Paris | krokant van oesterzwam | chutney van ratatouille | bos ui
***
Selectie van Europese kazen (6de gang)
Compote | rozijnenbrood
***
Hollandse kers
Mousse van kriekbier | gin-komkommer parels | yuzu-chocolade ijs
3 gangen € 48,00 Wijnarrangement € 25,00
4 gangen € 57,00 Wijnarrangement € 33,00
5 gangen € 66,00 Wijnarrangement € 41,00
6 gangen € 75.00 Wijnarrangement € 49,00
inclusief pre-amuse en amuse
VOORGERECHTEN
Ierse "Mor" oesters 3 of 6 stuks
Sjalot | rode wijn azijn €15,00 / €30,00
Medaillon van Noorse zalm
Gemarineerde groenten | zuring | mosterdijs €19,50
Steak tartaar
Sojaparels | tom kha kai | paddenstoel €19,50
HOOFDGERECHTEN
Noordzeetong à la meunière
Courgettebloem | hasselback aardappel | salade van rauwe groenten €39,50
Heilbot
Saus antiboise | groene asperge | lamsoor | ratatouille €29,00
Ossenhaas
Saus van rode wijn | morilles | groene asperge €32,00
(+ Supplement gebakken eendenlever met truffel €8,00)
DESSERT
Souffle
Chocolade | vanille-ijs | kers €12,50
Bouillon van rood fruit
Yoghurtijs | balsamico | amandel €12,50
Selectie van Europese kazen
Compote | rozijnenbrood €15,50
Restaurant 't Ambachthuys Kerkstraat 10 / 3054 NC Rotterdam-Hillegersberg / T 010 840 36 08 / E info@hetambachthuys.nl