ONZE KEUKENBRIGADE

Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.

 

Ons brood komt van Jordy's Bakery

Wijn van Wijnkoperij De Gouden Ton

Vlees en vleeswaren van Slagerij Tol

Wild en Gevogelte van Treuren

Vis van Schmidt Zeevis 

 

 

 

 

 

 

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUW GERECHT DRAAGT MEER BIJ TOT HET MENSELIJK GELUK DAN DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE STER

Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)



MENU

inclusief pre-amuse en amuse


 

Mozaïek van scholfilet

 Yellow fin tonijn | jonge prei | Mimosa

 ~~~~

 

Courgettebloem gevuld met kabeljauw (4)

Gerookte paling | risotto | bleekselderij

 

~~~~ 

 Gebraden wilde eend (5)

Eendenlever | Five-spice | witlof | rode Port | vijgen

 

~~~~ 

 

Diamanthaas van kalf

Pompoen | saus van eekhoorntjesbrood | hazelnoot

 

 

~~~~  

Selectie van Europese kazen (6)

Chutney | notenbrood

 

~~~~

 

Chocolade Moulleaux

Baileys | framboos | yoghurt

  

3 gangen € 45,00   Wijnarrangement € 22,50

4 gangen € 52,50   Wijnarrangement € 27,50

5 gangen € 60,00   Wijnarrangement € 32,50

6 gangen € 67.50   Wijnarrangement € 37,50

 

 

 

Uiteraard kan de chef het menu voor vegetariërs aanpassen. 

Wij verzoeken u om ons op eventuele allergieën te attenderen.

 

 

Tot 8 personen per tafel kan er ook a la carte worden gedineerd.

 

 

a la carte


VOORGERECHTEN

 

   

 

Gillardeau oesters 3 of 6 stuks

Krokante aardappel | Crème fraîche | tomaat € 12,00 / € 24,00

 

 

Noorse zalm

King Krab | kruidenroomkaas | paling € 21,50

 

 

Kalfstartaar

Gerookt | sorbet van dragon | gemarineerde groenten € 18,50

 

 

Terrine van ganzenlever

Gelei van Lambrusco | brioche | Peer € 24,50

 

 

Bouillabaisse

Parmezaan | rouille | croutons | ravioli € 19,50

 

 

  

  

HOOFDGERECHTEN

        

 

 

Noordzeetong à la meunière

Bosui | champignons | waterkers € 30,00

 

 

Gebraden piepkuiken

Eendenlever | uiencompôte | gevogelte jus € 28,50

 

 

Runderentrecôte van Slagerij B. Tol

Saus van Madeira | draadjesvlees € 29,50

 

 

 

 

DESSERT

     

 

 

Macaron

Bavarois van passievrucht | mandarijn € 11,00

 

 

Tarte Tatin van peer

Vanille ijs | caramelsaus € 12,50

 

 

Selectie van Europese kazen

Notenbrood | chutney € 14,50