ONZE KEUKENBRIGADE


Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.

 

Ons brood komt van Jordy's Bakery

Vlees van familie bedrijf Slagerij H de Rooij

Wild en Gevogelte van Treuren

Vis van Schmidt Zeevis 

 

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUW GERECHT DRAAGT MEER BIJ TOT HET MENSELIJK GELUK DAN DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE STER

Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)



MENU

inclusief pre-amuse en amuse


Menu ’t Ambachthuys

 

Tartaar van Dorade Royal

Watermeloen | zoetzure groenten | sorbet van basilicum 

*** 

Heilbot (4)

Saus antibiose | zeekraal | rode ui

***

Ravioli van kreeft (5)

Bisque d'homard | spinazie | bieslook

 ***

Ossenhaas

Bearnaise | witte asperge | crème van doperwten | cannelloni

 ***

Selectie van Europese kazen (6)

Chutney | notenbrood

 ***

Terrine van chocolade

Aardbei | yoghurtijs | mango

 

 

 

  

3 gangen € 42,00   Wijnarrangement € 22,50

4 gangen € 49,50   Wijnarrangement € 28,50

5 gangen € 57,00   Wijnarrangement € 34,50

6 gangen € 65.00   Wijnarrangement € 39,50

  

 

a la carte

inclusief pre-amuse en amuse


VOORGERECHTEN

  

Gillardeau oesters naturel / gebakken 3 of 6 stuks

Sjalot | rode wijn azijn  € 15,00 / € 30,00

 

Mozaïek van zeebaars en gerookte paling   

Zoetzure groenten | Imperial Cavinor | postelein € 19,50

  

Steak tartaar

Aubergine | kwartelei | Parmezaan € 18,50

  

  

HOOFDGERECHTEN

        

Noordzeetong à la meunière

Cannelloni | witlof € 35,00

  

Gebakken kabeljauwrugfilet

Jus van kreeft | coquille | peterselie € 27,50

 

Hollands lamsfilet

Asperge | tuinbonen | lamsjus € 28,50

 

 

DESSERT

     

Macaron

Chocolade | rood fruit | noten € 11,50

 

Selectie van Europese kazen

Chutney | notenbrood  € 14,50