ONZE KEUKENBRIGADE

Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van

wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.

 

Ons brood komt van Jordy's Bakery

Wijn van Wijnkoperij De Gouden Ton

Vlees en vleeswaren van Slagerij Tol

Wild en Gevogelte van Treuren

Vis van Schmidt Zeevis 

 

 

 

 

 

 

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUW GERECHT DRAAGT MEER BIJ TOT HET MENSELIJK GELUK DAN DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE STER

Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)



MENU

inclusief pre-amuse en amuse


 

Makreel & Courgettebloem

Lamsoor | meloen | witlof

 

 ~~~~

 

Coquilles (4)

Doperwten | artisjok | citrus

 

~~~~ 

 Kalfswang (5)

Escargots | linzen | peterselie Bavette Hollandse asperge | morilles | Hollandaise

 

~~~~ 

 

Bavette

Hollandse asperge | morilles | Hollandaise

 

 

~~~~  

Selectie van Europese Kazen (6)

Chutney | Notenbrood

 

~~~~

 

Lambada aardbeien

Hangop | korianderzaad | frambozen | pistache

  

3 gangen € 45,00   Wijnarrangement € 22,50

4 gangen € 52,50   Wijnarrangement € 27,50

5 gangen € 60,00   Wijnarrangement € 32,50

6 gangen € 67.50   Wijnarrangement € 37,50

 

 

 

Uiteraard kan de chef het menu voor vegetariërs aanpassen. 

Wij verzoeken u om ons op eventuele allergieën te attenderen.

 

 

Tot 8 personen per tafel kan er ook a la carte worden gedineerd.

 

 

a la carte


VOORGERECHTEN

 

   

 

Gillardeau oesters 3 stuks

Haring kaviaar | Crème fraîche | tomaat € 12,00

 

 

Noorse zalm

King Krab | kruidenroomkaas | paling € 21,50

 

 

Kalfstartaat

Gerookt | sorbet van dragon | gemarineerde groenten €18,50

 

 

Terrine van ganzenlever

Gelei van Lambrusco | brioche | Peer € 24,50

 

 

Bouillabaisse

Parmezaan | Rouille | croutons | Ravioli € 19,50

 

 

  

  

HOOFDGERECHTEN

        

 

 

Noordzeetong à la meunière

Bos ui | champignons | waterkers € 30,00

 

 

Gebraden piepkuiken

Eendenlever | Rode wijn zuurkool | morilles | gevogelte jus € 28,50

 

 

Runderentrecote van Slagerij B. Tol

Saus Madeira | draadjesvlees €29,50

 

 

 

 

DESSERT

     

 

 

Macaron

Bavarois van passievrucht | mandarijn € 11,00

 

 

Tarte Tatin van peer

Vanille ijs | caramelsaus € 12,50

 

 

Selectie van Europese kazen

Notenbrood | chutney € 14,50